ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η Michelle Obama λανσάρει δικό της κραγιόν για καλό σκοπό

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και τόσο περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Πρώτη μας Κυρία...»

Η Michelle Obama καλεί με όποιον τρόπο μπορεί τους Αμερικανούς πολίτες στις 3 Νοεμβρίου να ψηφίσουν για να έλθει η αλλαγή στην χώρα.
Μετά από την διακυβέρνηση του Trump και τα τελευταία γεγονότα που αναστάτωσαν τις ΗΠΑ όπως ο κορωνοϊός και η δολοφονία του George Floyd που ξεσήκωσε το κίνημα BLM οι φετινές εκλογές είναι από τις πλέον σημαντικές.

Την τελευταία φορά που είδαμε την Michelle Obama να απευθύνεται στο κοινό φορούσε ένα χρυσό κολιέ το οποίο με τα γράμματά του σχημάτιζε την λέξη «VOTE». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα, όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους να κάνουν αυτό που πρέπει κυκλοφορεί και το δικό της κραγιόν.

Σε συνεργασία με το beauty brand, The Lip Bar και τον ΜΚΟ «When We All Vote» δημιούργησε ένα κόκκινο με ψυχρούς υποτόνους κραγιόν το οποίο είναι limited edition και έχει το όνομα ‘Bawse Voter’. Η τιμή πώλησης του κραγιόν είναι $15 και το 40% των εσόδων θα διατεθεί στον ΜΚΟ When We All Vote για την αύξηση των ψηφοφόρων.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και τόσο περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Πρώτη μας Κυρία @michelleobama και την αποστολή του @whenweallvote να φέρουμε τους ανθρώπους στις κάλπες τον Νοέμβριο» έγραψε το brand στο Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση