ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εκτός διακοπών στη Σκωτία

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τους κάλεσε

Κι όμως, εξ' όσων φαίνεται η σχέση των Sussexes μαζί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το βασίλειο γενικότερα δεν φαίνεται να βρίσκει ισορροπίες παρά τις προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει.

 Πολλά δημοσιεύματα από τα Βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υποστήριζαν πως οι σχέσεις και των δύο μεριών εξομαλύνθηκαν ωστόσο, παραμένουν τεταμένες καθώς τώρα η Βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να περάσει θερινές διακοπές στην ιδιοκτησία τους στη Σκωτία ενώ το ζεύγος των Sussexes δεν θα δώσει το παρών γιατί πολύ απλά δεν είναι καλεσμένο. 

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κι εκεί θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι ενώ την τελευταία φορά που βρέθηκαν στο πλάι της Βασίλισσας ήταν κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τον Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κι εκεί όμως, δεν ανέβηκαν στο μπαλκόνι μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. 

Η οικογένεια όμως κατάφερε να γνωρίσει τη μικρή Lilibet, κόρη των Sussexes που είχε και τα γενέθλιά της τον Ιούνιο αλλά τα δύο αδέλφια, Harry και William δεν κατάφεραν να αναθερμάνουν τη σχέση τους. 

Όσο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να περάσει τις διακοπές της όλο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο θέρετρό τους στη Σκωτία ενώ θα την επισκεφθούν και διάφορα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση