ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: Σχολιάζει τις φήμες που θέλουν τον Κάρολο να μην είναι ο πατέρας του

Όλα όσα αποκάλυψε στο βιβλίο του

Μαρία Σάββα

Για δεκαετίες, υπήρχαν φήμες ότι ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα James Hewitt είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Harry, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας γεννήθηκε το 1984 και το ειδύλλιο του ζευγαριού φέρεται να ξεκίνησε το 1987.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Harry με τίτλο «Spare», μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας και τι ακριβώς του είπε ο βασιλιάς Κάρολος.

«Άρεσε στον μπαμπά να λέει ιστορίες και αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στο ρεπερτόριό του», έγραψε ο Harry στο βιβλίο, σύμφωνα με το NBC News. Είπε ότι ο Κάρολος συνήθιζε να αστειεύεται: «Ποιος ξέρει αν είμαι πραγματικά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας; Ποιος ξέρει αν είμαι ακόμη και ο πραγματικός πατέρας σου; Ίσως ο πραγματικός σου πατέρας είναι στο Μπρόντμουρ, αγαπητό αγόρι!».

Υπενθυμίζοντας πώς ο Κάρολος «γελούσε και γελούσε», ο Harry συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «ένα εξαιρετικό αστείο, δεδομένης της φήμης που κυκλοφορούσε τότε ότι ο πραγματικός πατέρας μου ήταν ένας από τους πρώην εραστές της μαμάς: ο Ταγματάρχης James Hewitt».

«Μια αιτία αυτής της φήμης ήταν τα φλεγόμενα μαλλιά τζίντζερ του Ταγματάρχη Hewitt, αλλά μια άλλη αιτία ήταν ο σαδισμός», μοιράστηκε ο Harry. «Οι αναγνώστες των ταμπλόιντ ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ότι το μικρότερο παιδί του τότε πρίγκιπα Καρόλου δεν ήταν πραγματικά δικό του. Δεν μπορούσαν να χορτάσουν αυτό το "αστείο", για κάποιο λόγο. Ίσως τους έκανε να αισθάνονται καλύτερα για τη ζωή τους. Η ζωή ενός νεαρού πρίγκιπα ήταν αστεία».

Ωστόσο, ο Harry ξεκαθάρισε το γεγονός σημειώνοντας στα απομνημονεύματά του: «Δεν πειράζει που η μητέρα μου συνάντησε τον Ταγματάρχη Hewitt λίγο καιρό μετά τη γέννησή μου, η ιστορία ήταν απλά πολύ καλή για να την αφήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πρίγκιπας Harry  |  news  |  showbiz  |  gossip  |  lifestyle  |  news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση