ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Κύπρια για την οποία έκανε αφιέρωμα το CNN

Το μοντέλο κυπριακής καταγωγής που μάχεται ενάντια στο body shaming

Ζωή Τουτουντζίδου

Το μοντέλο και ακτιβίστρια, Σοφία Χατζηπαντελή, με καταγωγή από την Κύπρο, που έγινε γνωστή χάρη στα πυκνά του φρύδια, μίλησε στο CNN. Η Σοφία ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα body positive «κίνημα», που υποστηρίζει την φυσική ομορφιά, μαχόμενη παράλληλα ενάντια στο φαινόμενο του body shaming.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο CNN η Σοφία συστήνεται στους τηλεθεατές, λέγοντας ότι αποφάσισε να διατηρήσει την φυσική ομορφιά των φρυδιών της για να μοιάζει στην μητέρα της, η οποία συνήθιζε να της λέει μικρή «Τα φρύδια μας δείχνουν υπέροχα όταν είναι χτενισμένα και διατηρούν το φυσικό τους σχήμα». Αποκαλύπτοντας στην συνέχεια ότι δέχτηκε αρκετές φορές επικριτικά σχόλια για την απόφαση της να διατηρήσει όσο πιο φυσικό γίνεται το σχήμα των φρυδιών της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CNN (@cnn)

Η Σοφία είναι άκρως ενεργή στα social media και έχει πάνω από 426 χιλιάδες followers, ενώ συμμετείχε σε αρκετές καμπάνιες γνωστών brands.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξη της στο παρελθόν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση