ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Η Kris Jenner αποκάλυψε για πρώτη φορά τις πλαστικές που έχει κάνει

Η mamager των Kardashians μιλάει για όλα.

newsroom must

Από το 2015 η Kris ήταν ειλικρινής με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Μίλησε στο E!’s Good Work και ανέφερε πως έχει κάνει Botox, εμφυτεύματα, laser και παρόμοια πράγματα. Επίσης είπε πως στα 80’s είχε κάνει επέμβαση στο στήθος καθώς όπως είχε πει μετά από 4 παιδιά η βαρύτητα είχε κάνει τη δουλειά της.

Στην εκπομπή αποκάλυψε πως έχει κάνει και επέμβαση αφαίρεσης στήθους, λίγα χρόνια πριν καθώς ένιωθε πως το στήθος της ήταν πολύ μεγάλο.

Να θυμίσουμε πως δεν δίστασε να κάνει επέμβαση μπροστά στην κάμερα το 2011 όταν έκανε lifting στον λαιμό της. Μεταδόθηκε από στο show τους KUWTK.

Δεν μπορεί κανείς να μετρήσει με ασφάλεια το πόσες χειρουργικές επεμβάσεις έχει κάνει όλες αυτές τις δεκαετίες, αλλά ένας χειρουργός από το Glow by MYA Cosmetic Surgery μίλησε στη “Mirror” η Kris έχει υποβληθεί σε πολλές και ποίκιλλες αισθητικές επεμβάσεις.

«Θα “μάντευα” πως το εύρος των χειρουργικών της επεμβάσεων κυμαίνεται από μη χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι και χειρουργεία με σκοπό να διατηρήσει τη νεότητά της αλλά και να αλλάξει εντελώς κάποια φυσικά της χαρακτηριστικά.

Ένα από τα θέματα που είχαν παρατηρήσει και οι τηλεθεατές του KUWTK ήταν η μύτη της Kris Jenner, η οποία φαίνεται να μικραίνει και να λεπταίνει ολοένα και περισσότερο καθώς περνούν τα χρόνια.

Παρόλα αυτά σε συνέντευξή της στο People, η Kris αρνήθηκε πως έχει κάνει κάποια επέμβαση στη μύτη της.

Ακόμη ειδικοί πιστεύουν πως έχει βάλει εμφυτεύματα στα χείλη, στο μέτωπο και γενικά στο πρόσωπο παρά το ότι δεν φαίνεται πολύ η δουλειά που έχει γίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση