ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Η Kim Kardashian δηλώνει έτοιμη για σχέση

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson

Μαρία Σάββα

Είναι γνωστό ότι μετά από 9 μήνες μιας πολύ δημόσιας σχέσης, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, κάτι που ήταν πολύ ξαφνικό για πολλούς στα social media.

Η τηλεπερσόνα είναι ελεύθερη αλλά και έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Mια κοντινή πηγή του πρώην ζευγαριού στο Hollywoodlife, «Η σχέση της με τον Pete της έμαθε πραγματικά ότι μπορεί να είναι ξανά ερωτευμένη και ξέρει ότι, με τον καιρό, θα βρει κάποιον».

Συμπληρώνοντας ότι, «Η Kim απολαμβάνει την ελευθερία της. Εκτός από το σύντομο διάστημα μεταξύ του διαζυγίου της με τον Κanye και την έναρξη της σχέσης της με τον Pete, η Κim βρισκόταν πάντα σε σχέση την τελευταία δεκαετία».

Η ίδια η Kim αποκάλεσε τον εαυτό της «σχεσάκια», έτσι, αν στο κοντινό μέλλον την δούμε με καινούργιο σύντροφο δεν θα μας προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη.

«Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ραντεβού είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην ξέρει ποια είναι. Εξαιτίας αυτού, όταν ενδιαφέρεται για έναν άντρα, έχουν ήδη προκαταλήψεις για το ποια είναι και αυτό δεν είναι καλό τις περισσότερες φορές», τόνισε η πηγή.

Όσο για την καινούργια σεζόν του ριάλιτι των «Kardashians», όπως ανάφερε η πηγή, όλα τα επεισόδια που περιλαμβάνουν τον Pete θα προβληθούν κανονικά, προσθέτοντας ότι, «Στο τέλος, ο Pete ξέρει ότι αυτό το επίπεδο έκθεσης για την καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακό. Ελέγχει την αφήγηση σε αυτήν την περίπτωση, και δείχνει μόνο μια αγαπημένη πλευρά του εαυτού του που είναι αυθεντική. Ένιωθε ότι μετά από όλη την αναφορά σε αυτόν στην 1η σεζόν, δεν μπορεί απλώς να ξεφεύγει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  σχέση  |  celebs  |  lifestyle  |  showbiz  |  Hollywood  |  gossip

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση