ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η Κατερίνα Καινούργιου στη Ρώμη με πρόσωπο αγνώστου ταυτότητας

Ένα δώρο για τον εαυτό της έκανε η παρουσιάστρια για το οποίο όμως κατέληξε να τρέχει στο αεροδρόμιο

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην αιώνια πόλη της Ιταλίας και του κόσμου όλου, στη Ρώμη με πρόσωπο αγνώστου ταυτότητας κάνοντας ένα δώρο στον ίδιο της τον εαυτό, όπως ανέφερε. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κι ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της, μίλησε για το ταξίδι αυτό στο πάνελ και είπε:

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω. Όχι, ηρέμησε του λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο έτσι πάνω μου και παθαίνω κρίση. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, ότι παώ να στήσω θέματα μόνη μου” και τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “ποια για σένα δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor. Τσάμπα πάθαινα υστερίες μόνη μου». 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα»:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση