ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλεσε ''γύφτισσα'' την καλεσμένη της

Η οποία είναι πρώην παίκτρια reality.

newsroom must

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Νικολέτα, η νικήτρια του περσινού ''The Bachelor'', η οποία πήγε για να σχολιάσει τις νέες παίκτριες του reality, καθώς έζησε τα ίδια με εκείνες πέρσι.

Η ίδια ενώ έχει προχωρήσει στην ζωή της με νέο σύντροφο, κι έχει να μιλήσει μήνες με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, φοράει ακόμα το μονόπετρο που της χάρισε, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η παρουσιάστρια του ''Super Katerina'', η οποία την αποκάλεσε ''γύφτισσα'', με ωραίο τρόπο όμως.

Η ίδια ένιωσε αμήχανα με το σχόλιο της Κατερίνας, αλλά εξήγηση πως της αρέσει για αυτό το φοράει ακόμα και πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα απλό κόσμημα.

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!», είπε συσκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να το γυρίσω πίσω; Αξίας δαχτυλίδι και θα του το δώσω πίσω. Μου αρέσει σαν κόσμημα και δεν το πήρε ο Παναγιώτης, η παραγωγή το πήρε. Δεν σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί», απάντησε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση