ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για τις φήμες επανασύνδεσης

Όσα είπε στην εκπομπή της

newsroom must

Μήνες μετά τον χωρισμό και μετά από πολλές φήμες και δημοσιεύματα που την θέλουν ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο κλείσιμο της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' που προβλήθηκε σήμερα 4 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως στην προσωπική της ζωή είναι... περίεργα.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στα social media και ο σχολιασμός από τους συνεργάτες της, στους οποίους η παρουσιάστρια απάντησε: "Στο Instagram μπορώ να γράψω it’s complicated; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα" είπε η Κατερίνα Καινούργιου. "Όχι παιδιά, μέσα μου είμαι it’s complicated! Μέσα μου είμαι περίεργα. Θα σας έλεγα τώρα τι είμαι… Προς το παρόν είμαι μια χαρά και υγιής". 

Στο μεταξύ, λίγες μέρες πριν, ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram είχε φέρει στο φως ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, γράφοντας συγκεκριμένα: ''Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε ρεπόρτερ Σούλας και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: "μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον". Από την πλευρά ΚατΚεν σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό. Το ζευγάρι, που είναι μαζί χρόνια, έδειχνε ευτυχισμένο μέχρι που ξαφνικά έδωσε παύση -και η ΚατΚεν έδωσε πόνο με θλιμμένες αναρτήσεις στα στόρις της.

Τώρα οι αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε πως το θαύμα των Χριστουγέννων ίσως έπιασε τόπο για την αγαπημένη μας ΚατΚεν. Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα για το επίμαχο θέμα, ήδη υπάρχει μια διαφορά στη διάθεσή της που ίσως τη προδίδει, ενώ σταμάτησε τα δραματικά ποστ και δείχνει πιο χαρούμενη στην εκπομπή της. Το Σάββατο επισκέφτηκε στο J2US και μετά βγήκε έξω για γλέντι μαζί με τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη. Τώρα αναμένουμε και κοινή έξοδο με τον Φίλιππο για επόμενο βήμα.''

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση