ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Kate Middleton δεν ήθελε να ντύνεται όπως η Diana

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε να αντιγράψει το στιλ της πριγκίπισσας.

newsroom must

Στην αρχή της γνωριμίας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, πολλοί ήταν αυτοί που την σύγκριναν συνέχεια με την Diana λόγω της έντονης ανάγκης τους για μία νέα "πριγκίπισσα του λαού", όπως την έλεγαν.

Η δούκισσα του Cambridge, βέβαια, όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο η συγγραφέας Bethan Holt δεν ήθελε να ακολουθήσει το στιλ της Diana. Όπως γράφει στο 'The Duchess of Cambridge: A decade of Modern Royal Style”, οι δύο γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ παρά το γεγονός ότι η Kate συχνά εμπνέεται από τα looks της αδικοχαμένης πεθερά της.

"Πιστεύω ότι η Kate ήταν πολύ προσεχτική να μην βυθιστεί στη μόδα με τον τρόπο που το είχε κάνει η Diana. Η Diana έγινε πολύ γρήγορα fashion icon και όλοι ασχολούνταν με το τι φορούσε. Νομίζω ότι η Kate ήταν λίγο παραπάνω διστακτική γιατί δεν ήθελε να ασχολούνται όλοι μόνο με το τι φορούσε”, προσθέτει.

Δέκα χρόνια μετά όμως από την παραμονή της στο Παλάτι είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της, άρα και για τα looks που επιλέγει. Σίγουρα, όπως έχουμε παρατηρήσει έχει αφομοιώσει κάποια κόλπα της Diana για να περνάει ορισμένα μηνύματα μέσω αυτών.

''Νομίζω ότι έχει στα αλήθεια συνειδητοποιήσει και μάθει από τη Diana ότι μπορείς να περάσεις μηνύματα μέσα από το στιλ σου. Όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας George φόρεσε ένα μπλε πουά φόρεμα που ήταν ένα νεύμα στη Diana που είχε φορέσει κάτι παρόμοιο όταν γεννήθηκε ο William”, γράφει η συγγραφέας. Το ίδιο είχε κάνει και όταν γεννήθηκε ο Louis, φορώντας ένα κόκκινο-άσπρο φόρεμα που φορούσε και η Diana μετά τη γέννηση του Harry.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση