ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Η Jill Biden διδάσκει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο

Τι και αν είναι Πρώτη Κυρία; Δεν εγκαταλείπει το πάθος της

newsroom must

Τι και αν οι περισσότερες Πρώτες Κυρίες εγκαταλείπουν το επάγγελμά τους και ασχολούνται με την πολιτική και όσα αναλογούν στο νέο τους ρόλο; Η Jill Biden, τήρησε τον "όρκο" της και παρά την εγκατάστασή της στον Λευκό Οίκο, εξακολουθεί να διδάσκει στο Northern Virginia Community College. Απλά τώρα το κάνει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο! Ω, ναι σωστά διαβάσατε.

Το γεγονός, αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό, δεν πρέπει να μάς ξαφνιάζει αφού η Jill Biden έχει πει επανειλημμένως πως η διδασκαλία είναι το μεγάλο της πάθος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Μιλώντας για το επάγγελμα της συζύγου του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει: “Οι μαθητές που διδάσκει, είναι ξένοι μαθητές ή οι άνθρωποι που δεν αποφοίτησαν από το Λύκειο αλλά αγωνίζονται για τη ζωή τους”, ανέφερε. “Είναι έμπνευση. Είναι ενέργεια για την JIll αλλά είναι και πολύ δουλειά”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Να θυμίσουμε πως αναφερόμενη στην επιλογή της Jill Biden να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά, η Kate Anderson, συγγραφέας ενός βιβλίου για την ιστορία των Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ έχει δηλώσει “Θα φέρει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας στον 21ο αιώνα” και όπως φαίνεται, έχει δίκιο και με το παραπάνω.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση