ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Hot pink blazer, στενό jean και πέδιλα
 

Η Jennifer Aniston ρίχνει τα social media με την μαγειρική της

Εκτός από ηθοποιός τώρα και μαγείρισσα

Μπορεί να γνωρίζουμε πως είναι οι διάσημοι στις ταινίες και τις φωτογραφίσεις τους αλλά μετά τι συμβαίνει; Γιατί δεν είναι μόνο τα όσα βλέπουμε στις οθόνες μας υπάρχουν και άλλα πολλά που μας αποκαλύπτουν μέρα με την μέρα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους από social media.

Όπως για παράδειγμα η αγαπημένη μας Jennifer Aniston όπου μέσα από την πρόσφατη προσωπική της ανάρτηση στο Instagram μας αποκαλύπτει πόσο καλά ξέρει να μαγειρεύει. Μάλιστα δεν ξέχασε να μας γράψει και για ποιον μαγείρεψε το φαγητό που μας δείχνει στην πιο κάτω φωτογραφία.

Μαζί με την λεζάντα της να αναγράφει " Επιτεύχθηκε το φαγητό enchiladas για το Friendsgiving και είναι έτοιμο @jimmykimmel" επισημαίνοντας το προφίλ του παρουσιαστή Jimmy Kimmel κάνοντας τον tag στην φωτογραφία της.Το πιάτο που ετοίμασε η ηθοποιός Jennifer αποκλειστικά για τον Jimmy είναι ένα μεξικάνικο πιάτο που ονομάζεται enchiladas. Και εάν προσέξετε αντί Η Ημέρα των Ευχαριστιών -Thanksgiving -το ονόμασε "Friendsgiving" κάτι σαν ήμερα για τους φίλους που θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ.

Αξίζει να πούμε πως η Jennifer πρόσφατα έκανε τον λογαριασμό της στο Instagram συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου με πρώτη φωτογραφία να είναι με τους αγαπημένους της “Friends”. Φαίνεται πως τα πάει αρκετά καλά με τις φωτογραφίες μαζεύοντας αρκετά likes για αυτό αναμένουμε και άλλες πολλές αναρτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση