ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η Hailey και ο Justin Bieber απειλούν με μήνυση γνωστό πλαστικό χειρουργό

Το βίντεο στο TikTok που προκάλεσε πανικό

To γνωστό ζευγάρι Justin και Hailey Bieber στράφηκαν εναντίον του πλαστικού χειρούργου Daniel Barrett μετά από μια ανάρτησή του στο TikTok.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Barrett συγκρίνει δυο φωτογραφίες του μοντέλου στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα οι αλλαγές στην εμφάνισή της. Ο πλαστικός χειρούργος σχολίασε ότι η Hailey έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις στην μύτη ενώ έχει τοποθετήσει filler σε διάφορα σημεία όπως τα χείλια, και τα μάγουλα και το πιγούνι.

Το ζευγάρι μέσω δικηγόρων έστειλαν επιστολή στον γιατρό κατηγορώντας τον για ψευδείς ειδήσεις με απώτερο σκοπό την προσωπική του διαφήμιση χρησιμοποιώντας το όνομα της Hailey.

Ο Justin τον κατηγορεί για την χρήση των στοίχων του τραγουδιού του Sorry. Ο Bieber έχει τα δικαιώματα.

Ο γιατρός μιλώντας στο E! News είπε ότι «Στόχος του λογαριασμού μου στο TikTok είναι να αυξήσω τη διαφάνεια της πλαστικής χειρουργικής και να ενημερώσω τον κόσμο. Στόχος του βίντεο δεν ήταν να δυσφημήσω την Hailey Bieber. Στόχος ήταν να μοιραστώ την άποψή μου για τις επεμβάσεις που πιστεύω ότι ίσως έχει κάνει με βάση τις φωτογραφίες.»

@barrettplasticsurgery

Is it too late now to say sorry...##greenscreen ##plasticsurgeon ##inyourface ##beautyhacks ##fyp ##secrets ##haileybieber ##foryou ##spillthetea

♬ original sound - barrettplasticsurgery

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση