ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Η εύστοχη απάντηση της Χ. Αρτεμίου για την πρεμιέρα του «Super Mammy»

''Υπάρχει ένα κίνημα “me too” να κάνεις αστεία για αυτό το πράγμα...δεν το σηκώνει η εποχή''

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Κύπρια ηθοποιός και μουσική παραγωγός του Love FM, Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους σχετικά με την πρεμιέρα της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», η οποία απέσπασε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media εξαιτίας της σάτιρας του.

Διαβάστε εδώ: Το twitter δίκασε τη νέα σειρά του Σεφερλή «Super Mammy»

Κληθείς λοιπόν να απαντήσει σχετικά με σειρά η Χριστιάνα κράτησε μια ουδέτερη στάση, σεβόμενη τον συνάδελφο της, λέγοντας «Δεν πρέπει να είμαστε δικαστές κανενός, αλλά να βλέπουμε από που πηγάζει το λάθος».

Λέγοντας στην συνέχεια «Πριν από έξι χρόνια είχα πάει σε παράσταση του, όντως τα αστεία του αυτά είναι, περιέχουν σεξιστικά αστεία… Είδα και είναι επιλογή μου αν θα ξαναπάω. Αλλά κόσμος τον ακολουθεί στο θέατρο…Πιστεύοντας λοιπόν ότι το χιούμορ που γεμίζει ολόκληρο Δελφηνάριο μπορούσε να το πάρει και στην τηλεόραση έπεσε σε παγίδα…Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με την ατάκα του βιασμού, διότι δεν μπορεί σε μια εποχή όπου υπάρχει η δίκη του Φιλιππίδη, υπάρχει ένα κίνημα “me too” να κάνεις αστεία για αυτό το πράγμα. Δεν το σηκώνει η εποχή»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση