ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Το twitter δίκασε τη νέα σειρά του Σεφερλή «Super Mammy»

Σάλο στα κοινωνικά μέσα έχουν προκαλέσει αιχμηρές ατάκες στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η νέα σειρά του γνωστού κωμικού Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy»άρχισε να προβάλλεται από τη συχνότητα του Αντέννα από την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 και εξ' όσων φαίνεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η σειρά δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αφού οι ατάκες περί βιασμών, βιαστών, ομοφυλοφίλων οι οποίοι αποτελούν αντικείμενο χλευασμού καθω΄ς και γυναικών που εκλαμβάνονται ως «εργαλεία» έδιναν και έπαιρναν. 
Βέβαια οι «φωτιές» άναψαν κυρίως όταν υπήρξαν υπαινιγμοί για άνδρες οι οποίοι βιάζουν γυναίκες και αργότερα αυτές τους αποζητάνε και τους θέλουνε. Τέτοια σχόλια είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτα, ιδίως σε μια Ελλάδα που έχει «βομβαρδιστεί» ανελέητα από ειδήσεις που να αφορούν τέτοιες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια και μα΄λιστα ορισμένες από αυτές τις υποθέσεις να έχουν απομυθοποιήσει μια πραγματικότητα της αφρόκρεμας. 

Οι Έλληνες τουιτεράδες τα πήραν κυριολεκτικά στο κρανίο με τέτοιου είδους σκηνές και ατάκες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας καταιγισμός σχολίων για τη σειρά που δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει, για το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) καθώς και για όλα όσα το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή διαφαίνεται και πρεσβεύει. 

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις αναρτήσεις:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NEWS 24/7 (@news247gr)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση