ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η εξομολόγηση της Courteney Cox για τις αισθητικές επεμβάσεις που της άλλαξαν την ζωή

Όσα αποκάλυψε για τις αισθητικές επεμβάσεις και την παραμόρφωση του προσώπου της

Ζωή Τουτουντζίδου

Η αγαπημένη ηθοποιός, Courteney Cox, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» προέβη σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Sunday Times Style», μιλώντας μεταξύ άλλων για τις αισθητικές επεμβάσεις που παραμόρφωσαν το πρόσωπο της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

«Υπάρχει μια περίοδος που λες αλλάζω και φαίνομαι μεγαλύτερη. Και προσπάθησα να το κυνηγήσω αυτό για χρόνια. Και δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα μοιάζω πολύ περίεργη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ ξανά τώρα», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.
Λέγοντας στην συνέχεια «Υπήρξε μια εποχή που είπα ότι πρέπει να σταματήσω. Είναι τρελό. Θεέ μου είναι δύσκολο να το λέω και να το ακούω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα».

Πλέον ωστόσο έχει βρει ξανά τον εαυτό της, ξεπερνώντας όσες φοβίες είχε με την εικόνα και την ηλικία της «Έμαθα πολλά στη ζωή μου, τι να απολαμβάνω, τι να προσπαθώ να κάνω περισσότερο και τι να αφήνω, νιώθω πως είμαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 τους και δεν το σκέφτομαι καν. Για μένα είναι σαν να είμαστε στην ίδια ηλικία μέχρι να το σκεφτώ στην πραγματικότητα»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση