ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η εξομολόγησή της Chrissy Teigen για το πώς έκοψε το ποτό

Το βιβλίο που της άλλαξε τη ζωή.

newsroom must

Κατά διαστήματα η Chrissy Teigen μέσα από διάφορες συνεντεύξεις της μιλάει για την περίοδο που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τις δύσκολές στιγμές που είχε βιώσει την περίοδο εκείνη. «Συνήθιζα να έχω πάντα ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Πίστευα ότι αν ήμουν νηφάλια θα ήμουν βαρετή. Τελικά μεθούσα, και γινόμουν ενοχλητική και προσβλητική σε ανθρώπους που πραγματικά σεβόμουν. Αποφάσισα να αλλάξω για τον άνδρα και το παιδί μου!» είχε αποκαλύψει το 2017.

Τρία χρόνια μετά και έχοντας βιώσει μια αποβολή, το μοντέλο αποφάσισε μέσα από ένα του story στο Instagram να επανέλθει στο συγκεκριμένο ζήτημα και να μιλήσει για τον τρόπο που έκοψε το ποτό ώστε να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα θέματα.

Συγκεκριμένα η Chrissy Teigen αποκάλυψε ότι το βιβλίο της Holly Whitaker, Quit Like A Woman: The Radical Choice To Not Drink In A Culture Obsessed With Alcohol, που της πρότεινε ένας φίλος της γιατρός ήταν αυτό που την έκανε να πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από τον αλκοολισμό.

Η ίδια πρότεινε χωρίς καμία σκέψη το βιβλίο και τόνισε: "Βαρέθηκα να γίνομαι ρεζίλι μπροστά σε άλλους, ακόμα ντρέπομαι γι' αυτό. Βαρέθηκα να πίνω και να νιώθω χάλια από νωρίς, και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Από τότε που το διάβασα, παραμένω καθαρή...".

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο δεν ξεκαθαρίζει αν κύλισε ξανά στον αλκοολισμό λόγω της αποβολής που είχε πρόσφατα ή αν μιλά για το παρελθόν. Σημασία όμως έχει το ότι το ξεπέρασε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση