ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο John Legend αποκάλυψε πώς ένιωσε με τις φωτό της Chrissy μετά την απώλεια

Όσα είπε για τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος

Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend λίγο πριν από τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού, γνωστοποίησαν τη δυσάρεστη είδηση ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy κατέληξε σε αποβολή. Από την ημέρα εκείνη και έπειτα, το γνωστό μοντέλο μίλησε δημόσια για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει μερικές εικόνες στην οποία την είδαμε να κρατάει το νεκρό παιδί της. Λίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας της κίνησής της, η ίδια τοποθετήθηκε με ένα μακροσκελές κείμενο, αδιαφορώντας για εκείνους που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πως η ίδια είχε το δικαίωμα να εκφράσει τον πόνο και την απώλειάς της, όπως ήθελε.

Λίγο καιρό μετά, η ίδια καιο σύζυγός της John Legend βρέθηκαν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο στο Good Morning America και έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το δυσάρεστο συμβάν.

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στις φωτογραφίες που έβγαλε την Chrissy όταν ήταν στο νοσοκομείο είπε: «Όταν το κάναμε, αυτό σήμαινε πολλά για πολλούς ανθρώπους. Είμαι τόσο ευγνώμων που η γυναίκα μου ήταν αρκετά θαρραλέα για να το κάνει. Ήταν ένας από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη μνήμη του Jack. Ανησυχούσα και σκεφτόμουν, πως δεν θέλω να τιμήσω τον εορτασμό αυτού του πόνου, αλλά οι φωτογραφίες είναι το μόνο που έχει μείνει για να τον θυμάμαι».

«Το έζησα, επέλεξα να το κάνω, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι για κανέναν παρά μόνο για ανθρώπους που το έχουν ζήσει ή είναι αρκετά περίεργοι για να αναρωτηθούν πώς είναι κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η Chrissy κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο GMA . «Αυτές οι φωτογραφίες είναι μόνο για τα άτομα που τις χρειάζονται. Οι σκέψεις των άλλων δεν με ενδιαφέρουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση