ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η δημόσια στήριξη της Chrissy Teigen στη Meghan Markle για την αποβολή

Η Chrissy Teigen απάντησε σε ένα tweet το οποίο έκρινε την Meghan Markle.

newsroom must

Πριν από λίγες ημέρες η είδηση της Meghan Markle πως τον Ιούλιο είχε αποβολή το δεύτερο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry ξάφνιασε όλον τον κόσμο. Στο άρθρο για τους New York Times, η Meghan αποκάλυψε πώς ήξερε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της μετά από έντονο πόνο περιγράφοντας ακριβώς τι έγινε. «Έπεσα στο πάτωμα μαζί με τον Archie στην αγκαλιά μου, έλεγα ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους και τους δύο και ήταν σε αντίθεση με όσα ένιωθα πως συνέβαιναν εκείνη την ώρα», έγραψε η Meghan. «Ήξερα, καθώς έπιανα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο».

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, πολλοί ήταν αυτοί που την υποστήριξαν συμπεριλαμβανομένης της Chrissy Teigen, η οποία είχε περάσει την ίδια κατάσταση πριν από λίγους μήνες. Η Chrissy Teigen απάντησε σε ένα tweet το οποίο έκρινε την Meghan Markle.

Ο χρήστης του Twitter που επέκρινε το άρθρο έγραψε, «Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί πραγματικά τον πόνο και την τεράστια αίσθηση της αποβολής ή μήπως επικρίνουν την απόφαση της Meghan να γράψει 1.000 λέξεις για τον εαυτό της;». «Τι παραπάνω δίνει αυτό το κείμενο σε όσους περνούν μια τραγωδία σαν αυτή;». 

H ίδια σχολίασε: «Το βραβείο για το απόλυτο σκ...α του σήμερα πηγαίνει στον Marco Giannangeli. Συγχαρητήρια για τα σκ...α», έγραψε η Chrissy. Στην πορεία ωστόσο διέγραψε την πρώτη απάντησή της και συμπλήρωσε με άλλο σχόλιο: «Με συγχωρείτε, ξέχασα ότι προσπαθώ να είμαι πιο ευγενική».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση