ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Η Emilia Clarke μιλά για τις γυμνές σκηνές του GoT

“Αναγκάστηκα να κάνω γυμνό ενώ δεν ήθελα”

Η Emilia Clarke αναγνωρίστηκε και απογειώθηκε με τον ρόλο η Μητέρα των Δράκων στην πολυσυζητημένη σειρά Game of Thrones. Στη σειρά δήλωσε πως “αναγκάστηκε” να κάνει κάποιες πιο τολμηρές σκηνές όπου δεν θα ήθελε και τόσο. Πολλοί πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν αλήθειες και άσχημες εμπειρίες που είχαν βιώσει τότε στην σειρά μια από αυτές φαίνεται να είχε υποστεί και η Emilia.

 

Αρχές Νοεμβρίου, σε συνέντευξη της σε γνωστό prodcast του Dax Shepard εκμυστηρεύτηκε πως δεν είχε εις γνώσης της πως θα έπρεπε να κάνει γυμνές σκηνές στην σειρά. Νέα και ταυτόχρονα άπειρη Emilia δεν μπορούσε να αρνηθεί η μάλλον καλύτερα να διαχειριστεί και τόσο καλά τη πρόταση εκείνη την στιγμή .

"Είχα δηλώσει πως δεν ήθελα να κάνω γυμνή εμφάνιση στην σειρά ωστόσο η πίεση που είχα δεχτεί ήταν αρκετά μεγάλη έχοντας ως συνέπεια ότι πρέπει να το κάνω, αλλιώς θα απογοήτευα όλους τους fan μου και αυτό δεν ήθελα να συμβεί. Έτσι δέχτηκα στο τέλος να κάνω τις τολμηρές σκηνές που όλοι είδατε. Εξάλλου ήμουν μόλις 23 χρόνων και δεν είχα την γνώση για να διαχειριστώ τι θέλώ και τι όχι. Τώρα έχω κάνει την επιλογή μου και θα ήθελα να γίνω η θηλυκή έκδοση του James Bond σε κάποια ταινία.”

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως τα φαινόμενα που παρακολουθούμε στις οθόνες μας δεν είναι και τόσο ρόδινα. Όντως βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη απόφαση η Emilia ωστόσο θα μπορούσε να αποφύγει κάποια πράγματα αν εξέφραζε πραγματικά ότι δεν επιθυμεί να κάνει γυμνό λέγοντας όχι δεν θα το κάνω. Στην τελική δεν θα ήταν η μόνη που θα έλεγε όχι σε μια πρόταση πόσο μάλλον σε σκηνή που περιέχει γυμνό περιεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση