ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η εμφάνιση έκπληξη του William στα BAFTAs

Ο λόγος που ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε guest εμφάνιση στα βραβεία.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας William έκανε μία έκπληξη στους προσκεκλημένους και στους τηλεθεατές των BAFTAS 2024, απευθύνοντας ένα ιδιαίτερο ηχογραφημένο μήνυμα προς τη βαρόνη Floella Benjamin, η οποία τιμήθηκε με την επίσημη υποτροφία BAFTA. Η 74χρονη πρώην παρουσιάστρια των παιδικών εκπομπών Play School και Play Away επαινέθηκε για την αδιάκοπη υποστήριξή της προς τα παιδιά και τους νέους καθώς και για την σταθερή της δέσμευση στην προώθηση της διαφορετικότητας.

Η Baroness Benjamin, που έχει επίσης αναδειχθεί σε συγγραφέα και μέλος του οίκου των Λόρδων, έμεινε συγκινημένη από την τρυφερή έκπληξη του πρίγκιπα William, με τον οποίο διατηρεί στενή οικογενειακή φιλία από την παιδική του ηλικία.

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο πρίγκιπας είπε, «Καλησπέρα σας. Απόψε είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Baroness Floella Benjamin, καθώς λαμβάνει τη φετινή υποτροφία για το πρωτοποριακό έργο της με παιδιά και νέους, τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην τηλεοπτική μετάδοση και για το έργο της ως ακλόνητη υπέρμαχος της ενσωμάτωσης». 

Ο William επαίνεσε επίσης την Benjamin για τη δια βίου δέσμευσή της στη φιλανθρωπία, αφού η βαρόνη είναι αντιπρόεδρος της Action for Children και της Barnardo's, που εργάζονται με ευάλωτα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνέχισε τον λόγο του τονίζοντας, «Πέρα από τις τέχνες της οθόνης, η βαρόνη υποστήριξε σταθερά την εκπαίδευση και την ευημερία των παιδιών, υποστήριξε έναν μεγάλο αριθμό φιλανθρωπικών οργανώσεων, έκανε ακούραστα εκστρατείες για κοινωνική δικαιοσύνη - και ως μέλος της γενιάς Windrush (μεταναστών από βρετανικές αποικίες) - έχει προσφέρει φωνή σε όσους αντιμετώπισαν διακρίσεις κατά την άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο πρίγκιπας.

Ο William εμφανίστηκε χωρίς τη σύζυγό του, η οποία εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο. Μάλιστα, ο πρίγκιπας επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα στα τέλη Απριλίου αφού πήρε άδεια για να τη φροντίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση