ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η Ελισάβετ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο του Φίλιππου

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας

newsroom must

«Αν και είναι εποχή μεγάλης χαράς, τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι δύσκολα για εκείνους που έχασαν αγαπημένους τους. Φέτος, ιδιαίτερα, καταλαβαίνω γιατί» είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της, κάνοντας για πρώτη φορά αναφορά στον πρίγκιπα Φίλιππο, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

«Τους τρεις μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου μου Φιλίππου, άντλησα μεγάλη παρηγοριά από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα στις αναφορές στη ζωή και το έργο του. Η αίσθηση καθήκοντος, η πνευματώδης περιέργειά του και η ικανότητά του να διασκεδάζει κάθε κατάσταση είναι αναντικατάστατα. Η άτακτη, ερωτηματική λάμψη στα μάτια του ήταν τόσο φωτεινή στο τέλος, όσο και την πρώτη φορά που τον αντίκρισα. Όσο κι αν λείπει σε εμένα και την οικογένειά του, ξέρω ότι θα ήθελε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα» είπε δίνοντας έμφαση στο «ζεστό γέλιο που μας λείπει».

Για το μαγνητοσκοπημένο βίντεο, η βασίλισσα επέλεξε να φορέσει την ίδια καρφίτσα με ζαφείρια που είχε βάλει στο ταξίδι του μέλιτος το 1947, ενώ ήταν ντυμένη στα κόκκινα, και δεν αναφέρθηκε καθόλου ούτε στον πρίγκιπα Andrew αλλά ούτε και στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. 

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση