ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η δημόσια συγνώμη της Kate Middleton

Το Σύνταγμα δήλωσε ότι, «Συγκινήθηκε βαθύτατα από την επιστολή της Middleton».

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton ζήτησε συγγνώμη από τους Ιρλανδούς για την απουσία της από την πρόβα πριν το Trooping the Color το Σάββατο 8 Ιουνίου.

«Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη για ολόκληρο το Σύνταγμα πριν από την Αναθεώρηση του Συνταγματάρχη», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μια επιστολή που μοιράστηκε στο X  με τους Ιρλανδούς Φρουρούς - για τους οποίους είναι επίτιμος συνταγματάρχης.

Η παρέλαση Trooping the Color γιορτάζει τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού Ηγεμόνα, Βασιλιά Καρόλου Γ', και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου.

«Εκτιμώ όλους όσους εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες», έγραψε σε επιστολή της προς τους Ιρλανδούς Φρουρούς. «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους για άλλη μια φορά πολύ σύντομα. Το να είμαι συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να χαιρετίσω το φετινό Colonel's Review», πρόσθεσε.

Το Σύνταγμα δήλωσε ότι, «Συγκινήθηκε βαθύτατα από την επιστολή της Middleton». 

Η απουσία της Middleton έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης με τον καρκίνο, η οποία δημοσιοποιήθηκε τον Φεβρουάριο, μετά την αξιοσημείωτη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία - και θεωρίες συνωμοσίας - στους θαυμαστές της.

Παραμένει ασαφές εάν θα παρευρεθεί στην επίσημη εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα. Έχει παρευρεθεί στην παρέλαση Trooping the Color κάθε χρόνο από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, εκτός από το 2020 και το 2021 όταν το γεγονός αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

«Μου λένε ότι το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο», είπε μια φερόμενη βασιλική πηγή. «Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για τον υπόλοιπο χρόνο».

Αν και το πρόγραμμα της Middleton παραμένει αβέβαιο καθώς διαχειρίζεται την υγεία της, ένα άτομο από το περιβάλλον της είπε στο Vanity Fair τον περασμένο μήνα ότι τα πάει πολύ καλύτερα. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι ο σύζυγός της, Wiliam, «Συγκεντρώθηκε γύρω της» κατά τη διάρκεια της τρομακτικής περιόδου.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έδωσε μια σύντομη αλλά θετική ενημέρωση σχετικά με την υγεία της συζύγου του τον Απρίλιο κατά την επίσκεψή του στη βόρεια Αγγλία λέγοντας, «Ναι, πάμε όλοι καλά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση