ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Γωγώ Α.: Δάκρυσε μετά την εκλογή του Προύντζου

«Στερήθηκαν πολλά αυτούς τους μήνες. Δεν ήταν εύκολο», δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Λευκωσίας.

Μαρία Καραμάνου

Ο Χαράλαμπος Προύντζος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του Δήμου Λευκωσίας και να εξασφαλίσει την πρωτιά στις δημοτικές εκλογές. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εμφανώς συγκινημένος, έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας την οικογένειά του και, φυσικά, τη σύζυγό του, Γωγώ Αλεξανδρινού, για την αμέριστη υποστήριξή της κατά την προεκλογική του εκστρατεία.

«Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Πρώτα τη σύζυγό μου, τη Γωγώ μου και τα παιδιά μου. Με στήριξαν με κάθε τρόπο. , φανερά συγκινημένος. Στο πλευρό του, η Γωγώ Αλεξανδρινού, με βουρκωμένα μάτια, τον χαϊδεύει τρυφερά στην πλάτη, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή της.

Η δημόσια έκφραση ευγνωμοσύνης του Προύντζου προς τη σύζυγό του αποδεικνύει το ισχυρό δεσμό και τη στήριξη που έχουν μεταξύ τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε τόσο απαιτητικές περιόδους. Η Γωγώ, γνωστή δημοσιογράφος, υπήρξε παρούσα σε κάθε βήμα της προεκλογικής του εκστρατείας, αποδεικνύοντας πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άνθρωπο, κρύβεται μια υποστηρικτική και δυναμική σύντροφος.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση