ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εύχεται χρόνια πολλά στην αγαπημένη της εγγονή

Για ακόμα μια φορά η βασίλισσα δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη της

Και εμείς και εσείς και όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι το αγαπημένο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ και όσο και να προσπαθεί να το κρύψει δεν μπορεί.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη γιορτάζει σήμερα τα 32 γενέθλιά της ενώ πριν από περίπου ένα μήνα στις 17/07 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της τον 37χρονος εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης Edoardo Mapelli Mozzi σε μια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με ελάχιστους καλεσμένους.

Εντύπωση μάλιστα μας έκανε το γεγονός ότι ο πατέρας της πρίγκιπας Andrew δεν παρευρέθηκε στον γάμο της παρόλα αυτά η αγαπημένη της γιαγιά ήταν εκεί για να την καμαρώσει. Μάλιστα της έκανε ένα δώρο που θα το θυμάται για όλη της την ζωή αφού της δάνεισε ένα δικό της φόρεμα το οποίο με κάποιες μετατροπές φόρεσε ως νυφικό. Όμως δεν έμεινε εκεί, της δάνεισε την τιάρα που φόρεσε η ίδια η βασίλισσα στον γάμο της και που δεν έδωσε σε κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας ποτέ.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η βασίλισσα δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη της στην πριγκίπισσα Βεατρίκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους μαζί στην οποία της εύχεται χρόνια πολλά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση