ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πεθυμήσει πολύ τον πρίγκιπα Φίλιππο

Αυτή είναι η απόδειξη.

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ, περνά αρκετό χρόνο της ημέρας της μόνη πια, καθώς έχασε τον άνδρα της ζωής της τον περασμένο Απρίλιο, και πλέον προσπαθεί να συνδυάσει όλες της τις υποχρεώσεις τόσο στα ενδότερα όσο και έξω από το παλάτι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ίδια δεν τον σκέφτεται συνέχεια, και δεν προσπαθεί με κάθε αφορμή που της δίνεται να τιμά τη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου. Έτσι με αφορμή την επίσκεψή της στο Sandringham στο Norfolk, συγκεκριμένα στο Wood Fam, τον έφερε στο μυαλό της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Το συγκεκριμένο μέρος, ήταν ένα ιδιαίτερο σημείο για τον πρίγκιπα, καθώς περνούσε αρκετό από το χρόνο του μετά την απόσυρσή του από τα βασιλικά καθήκοντα το 2017, ενόσω η βασίλισσα βρισκόταν στο παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο, απολαμβάνοντας τη ζωή στην εξοχή, ζωγραφίζοντας και κάνοντας βόλτες με την άμαξα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sandringham (@sandringham1870)

Με βάση λοιπόν νέα δημοσιεύματα από την Daily Mail, «Είναι αλήθεια πως το Wood Farm είναι το μόνο βασιλικό σπίτι όπου η Βασίλισσα νιώθει πως μπορεί να δραπετεύσει από την πίεση της μοναρχίας και του να είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας», προσθέτοντας ότι τα πράγματα εκεί είναι αρκετά πιο χαλαρά, αφού το προσωπικό δε χρειάζεται να φοράει την επίσημη στολή και είναι το μοναδικό μέρος που κάποιος μπορεί να δει τη βασίλισσα να περιφέρεται στην κουζίνα.

Η τελευταία φορά που οι δύο είχαν επισκεφθεί το Sandringham ήταν το περασμένο φθινόπωρο, μετά το lockdown του Μαρτίου, που τους είχε κρατήσει στο κάστρο του Windsor.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση