ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η απρόσμενη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ που συζητήθηκε γι' αυτόν τον λόγο

Η μονάρχης επανέφερε μετά από 18 χρόνια ένα στοιχείο

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε "το παρών" της στο Αββαείο του Westminster και θύμισε ένα look που είχε κάνει τελευταία φορά πριν από το 2003.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα μονάρχης μαζί με την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, παρακολούθησαν την λειτουργία των Ευχαριστιών στο Westmisnter Abbey και κατά την εμφάνισή της κρατούσε μπαστούνι, γεγονός που συζητήθηκε έντονα αφού η τελευταία φορά που χρειάστηκε κάποιο στήριγμα ήταν πριν 18 χρόνια.

Αν και στο παρελθόν η βασίλισσα είχε εμφανιστεί με στήριγμα μετά από επέμβαση που έκανε στο γονατό της, σήμερα φαίνεται να το χρειάζεται λόγω της ηλικίας της καθώς όπως είναι γνωστό, δεν έχει προβεί σε κάποια εγχείρηση το τελευταίο διάστημα.

Παρά το ότι όλοι εστίασαν στο μπαστούνι της, αξίζει να σημειώσουμε πως η βασίλισσα έκανε -για άλλη μια φορά- μια άκρως προσεγμένη εμφάνιση. Για την περίσταση επίλεξε να φορέσει ένα μπλε jacket με ταιριαστό καπέλο ενώ φορούσε την καρφίτσα της βασίλισσας Mary που είναι διακοσμημένη με ζαφείρι και είχε δοθεί στη μονάρχη σαν γαμήλιο δώρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση