ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Η απάντηση της Selena Gomez στην συνέντευξη που έδωσε η Hailey Bieber

Η τραγουδίστρια σπάει την σιωπή της μετά το interview της Hailey

Μαρία Σάββα

Η διάσημη τραγουδίστρια, Selena Gomez, είχε ένα σημαντικό μήνυμα για τους ακόλουθούς της, το οποίο μοιράστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Hailey Bieber στο podcast, «Call Her Daddy», στην οποία απαντά στις κατηγορίες και φήμες που την θέλουν να είχε «κλέψει» τον πλέον σύζυγό της, Justin Bieber, από την Selena Gomez, αφού οι δύο τραγουδιστές είχαν μια πολύ δημόσια σχέση στο παρελθόν.

Η Gomez σχολίασε ότι, άκουσε ανθρώπους να κάνουν «υβριστικά και αηδιαστικά» σχόλια για το μοντέλο και τον Justin Bieber μετά την κυκλοφορία του podcast, κάτι που φαίνεται ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει.

Η ίδια αποκαλεί την κατάσταση «ειρωνική», καθώς, πολλοί που επέλεξαν να στηρίξουν το make up brand της, Rare Beauty και το Rare Impact Fund της, αγνοούν το μήνυμά της για διάδοση καλής θέλησης. Η τραγουδίστρια σε ένα live που έκανε την Πέμπτη στο TikTok, εξήγησε τη σημασία του να είσαι ευγενικός, λέγοντας: «Αυτό ακριβώς θέλω».

Διαβάστε επίσης: Hailey Bieber: «Ήρθε η ώρα ο κόσμος να μάθει την αλήθεια»

«Δεν είναι δίκαιο γιατί δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε σε κανέναν με τον τρόπο που έχω δει», είπε, προσθέτοντας, «Εάν υποστηρίζετε το Rare, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, αλλά να ξέρετε ότι εκπροσωπείτε επίσης αυτό που σημαίνει το brand και αυτό είναι ότι, οι λέξεις έχουν σημασία».

Η Selena, η οποία διαδίδει το μήνυμα της ευγένειας εδώ και πολλά χρόνια και είναι υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, ολοκλήρωσε το μήνυμά της ευχαριστώντας τους θαυμαστές που αφιέρωσαν χρόνο για να την ακούσουν, προσθέτοντας: «Ελπίζω να καταλάβετε ότι αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Conty & Ro (@selenatorslatinas)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση