ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Hailey Bieber: «Ήρθε η ώρα ο κόσμος να μάθει την αλήθεια»

Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που υποστηρίζουν ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Justin Bieber και της Selena Gomez

Η Hailey Bieber απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση με τον σύζυγό της και τη πρώην κοπέλα του, Selena Gomez., σε συνέντευξη που έδωσε στο «Call her daddy» και την Alex Cooper. Στα τέσσερα χρόνια του γάμου της, η Hailey δεν έχει μιλήσει ξανά δημόσια για τις φήμες που τη θέλουν να υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Bieber–Gomez.

Αρχικά η Cooper σχολίασε ότι οι άνθρωποι έχουν εμμονή με τον Bieber και την Gomez και στη συνέχεια την ρώτησε ευθέως αν ήταν μαζί με τον Justin, ενώ αυτός βρισκόταν σε σχέση με τη Selena. Η Hailey απάντησε συγκεκριμένα: «Είναι τόσο τρελό όλο αυτό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά. Πολύ από το μίσος για το πρόσωπό μου προέρχεται από εικασίες και σχόλια του τύπου ‘Τον έκλεψες’. Αλλά πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Γιατί υπάρχει αλήθεια...

Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε δεν ήταν σε σχέση. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ανακατεύομαι στις σχέσεις των άλλων. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι καλύτερη από αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αυτό ούτε με ενδιέφερε ποτέ. Και μπορώ να πω και να τελειώσει εδώ πως δεν υπήρξα ποτέ μαζί του, ενώ βρισκόταν σε άλλη σχέση».

Σχολιάζοντας τον χωρισμό του άντρα της με τη Selena Gomez, αναφέρει: «Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να το βλέπουν απ’ έξω, αλλά γνωρίζω πως το να χωρίσουν ήταν η σωστή απόφαση. Ήταν η πιο υγιής και ώριμη πράξη που έκανε (ο Justin)».

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρη τη συνέντευξή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση