ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η απάντηση της Καινούργιου μετά και την αναφορά της σε trailer

Όλα όσα αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει

newsroom must

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα δίνοντας την δική της απάντηση μέσω της εκπομπής της, για την παρεξήγησε που δημιουργήθηκε μετά και την αναφορά της σε trailer. Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο το Παρίσι με σκοπό ένα ταξίδι αναψυχής με φίλες και πως η εκπομπή της Μπετυ Μαγγίρα δημιούργησε ένα trailer όπου οι συντελεστές βρίσκονται υποθετικά στο Παρίσι, με τον έναν μάλιστα να ευχαριστεί τον θεό που βρίσκεται εκεί. Η πράξη τους αυτή ήταν τον έναυσμα μιας σειρά αντιδράσεων τόσο από την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και από τον ίδιο τον πατέρα της.

Με την παρουσιάστρια να αναφέρετε όχι μόνο στα συναισθήματα της αλλά και στην απάντηση που έδωσε μέσω Instagram στα όσα συνέβησαν «Έμενα εχθές με τάγκαρε κάπου ο Χάρης Λεμπιδάκης και το έκανα εγώ repost, γιατί δεν ήμουν καλά και είχα στεναχωρηθεί και έγραφαν μετά ότι το έγραψα εγώ. Πολλές φορές το repost έχει να κάνει με κάτι που έχεις αγανακτήσει και θες να πεις ότι συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν θες να το γράψεις επειδή δεν είναι σωστό και δεν είναι εκλεπτυσμένο. Κατινιά μεν και αυτό, αλλά οι περισσότεροι το κάνουμε. Το έχω κάνει και εγώ, γιατί πολλές φορές νιώθεις την αδικία και νιώθεις στεναχωρημένος και λες έλα ρε θα το κάνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ενώ ο πατέρας της Καινούργιου μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την κόρη του έγραψε «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση