ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik και το δαχτυλίδι

Όσα είπε στην κάμερα του ''Πρωινού''

newsroom must

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σεζόν του ''Style Me Up'' που θα παρουσιάζει φέτος, και εκεί ήταν που την συνάντησε η κάμερα του ''Πρωινού''. Μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής, το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το νέο της επαγγελματικό βήμα όσο και για τις φήμες που την θέλουν ξανά μαζί με τον Snik, οι οποίες αναζωπυρώθηκαν όταν τους είδαμε σε κοινές διακοπές αλλά και μετά την εμφάνισή ενός... δαχτυλιδιού σε Insta Story του τράπερ. 

"Θα δούμε σύντομα αν και πόσο μου ταιριάζει το concept της εκπομπής. Είχε πολύ άγχος γιατί είναι πολύ διαφορετικό και λέω "πάμε πάλι από την αρχή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”. Έχουμε δέσει όμως πάρα πολύ, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. (...) Με τη Μαρία Μπακοδήμου που έκανε πέρυσι το Style me Up, δε μιλήσαμε, δε την ξέρω αλλά επειδή το Just the 2 of θα γυρίζεται εδώ δίπλα, λογικά θα τη γνωρίσω. Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδω δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος;” είπε η Ηλιάνα. 

Όσον αφορά στην φημολογούμενη επανασύνδεση, απάντησε: "Ποιος τα ξαναβρήκε; Αρχικά δεν υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι στον κόσμο, ας το πιάσουμε από εκεί. Από την άλλη θα πω ότι ο Δημήτρης είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί και τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ και ότι και να συμβαίνει μεταξύ μας, υπάρχει πάρα πάρα πολλή αγάπη και είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούμαστε πολύ ωραία και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ας λέγεται ό,τι θέλετε. Μη ρωτήσεις αν είμαι μόνη, τόση ώρα ωραία δε τα λέμε;”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση