ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η απάντηση της Khloe Kardashian σε όσους την συγκρίνουν με τις αδελφές της

Η ανάρτηση της στα social media

Ζωή Τουτουντζίδου

Οι Kardashians φαίνεται ότι επέστρεψαν για τα καλά στις ζωές μας μονοπωλώντας για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον. Σχεδόν όλα τα μέλη της οικογενείας απολαμβάνουν τα οφέλη της δημοσιότητας καθώς είναι συχνά καλεσμένες σε αρκετά δημοφιλή events.

Με την Khloe Kardashian να έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, πολλά επικριτικά σχόλια, που τη συγκρίνουν με τις υπόλοιπες αδελφές της, χαρακτηρίζοντας της ως την λιγότερα δημοφιλή άτομο της οικογενείας, ειδικά σε σύγκριση με την Kim και την Kental.

Με ένα τέτοιο σχόλιο ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη η Khloe σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία με την αδελφή της Kim στο πάρτι των Oscars του Vanity Fair 2022.

«Τι και αν η Chloe ήταν εκεί, δεν είναι αρκετά σημαντική για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, είναι η μόνη Kardashian που δεν συμμετείχε στο Met Gala», έγραψε αναφορικά χρήστης στην ανάρτηση της.

Με την ίδια να απαντάει με αρκετή τόλμη θα λέγαμε, «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς και πού νομίζεις ότι βρίσκεις αυτές τις ιστορίες που πιστεύεις ότι είναι γεγονότα. Και τα δύο σχόλιά σου είναι αναληθή μωρό μου».

Η Khloe εμφανίστηκε με δημιουργία της Ελληνίδας fashion designer Celia Kritharioti, επιλέγοντας μία αστραφτερή δημιουργία που αγκάλιαζε τις καμπύλες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση