ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Με αυτά τα 3 βήματα το αποκριάτικο μακιγιάζ σου θα κρατήσει για ώρες

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το πετύχετε

Μαρία Σάββα

Με τα καρναβάλια να είναι εδώ, πολλοί από εμάς μαζί με την στολή που έχουμε επιλέξει, για να ολοκληρωθεί το look μας πρέπει να προσθέσουμε και ένα αποκριάτικο μακιγιάζ, είτε αυτό είναι μια «υπερπαραγωγή», είτε είναι ένα απλό soft glam look.

Μετά από αρκετές ώρες διασκεδάσης όμως, αν δεν γίνουν οι σωστές προετοιμασίες, πιθανόν και να πάει χαμένη η προσπάθεια που κατέβαλες για να πετύχεις το look σου. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη και όχι μόνο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αρκετές ώρες. Δείτε στην συνέχεια ποια είναι αυτά.

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας με ένα Primer
Σκεφτείτε το primer ως ένα προϊόν μεταξύ της περιποίησης της επιδερμίδας και του μακιγιάζ σας. Κλειδώνει την ενυδατική σας κρέμα, ώστε το foundation, να μην απορροφηθεί από το δέρμα σας και να εξαφανιστεί. Επιπλέον, ένα καλό primer εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, θολώνει τις ατέλειες και μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών. Για αυτούς τους λόγους, είναι αναμφίβολα η πρώτη μας συμβουλή για μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας.

2. «Σφραγίστε» το μακιγιάζ με ένα settingpowder
Μόλις εφαρμόσετε το υγρό σας foundation, «σφραγίστε» το με ένα setting powder. Αυτό θα βοηθήσει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει περισσότερο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαφανίσετε κάθε γυαλάδα που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Τελειώστε το look σας με settingspray
Ακριβώς όπως θα τελειώνατε ένα hair look με ένα hairspray, έτσι ακριβώς θα κάνετε και για το μακιγιάζ σας με ένα setting spray το οποίο ολοκληρώνει στο μακιγιάζ σας, ώστε να φαίνεται το ίδιο όπως όταν φύγατε από το σπίτι. Με άλλα λόγια, ένα setting spray σας αποτρέπει από το να χρειάζεται να φτιάχνετε το μακιγιάζ σας όλη την ημέρα (ή τη νύχτα), καθιστώντας το ιδανικό για λιπαρούς τύπους δέρματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση