ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η αντίδραση του γιου της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε ότι οι γονείς του θα συνεργαστούν ξανά

Πως αντέδρασε όταν του ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν ξανά;

newsroom must

Στην κάμερα του ''Καλύτερα Δε Γίνεται'' μίλησε η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον πρώην σύζυγος της Γιώργο Λιάγκα, αλλά και το πως αντέδρασε ο μεγάλος της γιος, όταν έμαθε ότι θα βρίσκονται και πάλι μαζί στον εργασιακό τους χώρο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».

Προφανώς ο μικρός γνωρίζει πως είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες γι 'αυτό και το σχολίασε με αυτόν τον μοναδικό παιδικό του τρόπο.

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Λίτσα πατέρα μιλώντας για την χρόνια επαγγελματική τους εμπειρία στο ''Πρωινό''.

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε «αν θα έφευγε από το πλευρό της Φαίης Σκορδά» για άλλη εκπομπή απάντησε: «Για Τσουρέζο με περνάς;», αναφερόμενος στον Κώστα Τσουρό που είναι πλέον στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Λίτσα Πατέρα που αποκάλυψε ότι της πέρασε στιγμιαία από το μυαλό να αποχωρήσει από την εκπομπή. «Στιγμιαία σκέφτηκα να αφήσω το “Πρωινό” αλλά σοβαρά όχι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση