ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Η συνάντηση της Φιλίππας Καρσερά με την Μαρέβα Μητσοτάκη

Ζωή Τουτουντζίδου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρτίου η επίσημη τελετή υποδοχής του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα έχοντας στο πλάι του την σύζυγο του και Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά.

Στο πλαίστιο της επίσκεψης του το προεδρικό ζεύγος επισκέφτηκε το Προεδρικό Μέγαρο, με σκοπό να συναντήσει την Πρόεδρο της Ελλάδος, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και τον Πρωθυπουργό , Κυριάκο Μητσοτάκη με την σύζυγο του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Οι δύο κυρίες συνομίλησαν για διάφορα θέματα στα πλαίσια της επίσημης συνάντησής τους. Μέσα από σχετική ανάρτηση της στα social media, η Φιλίππα Καρσερά ευχαρίστησε την Μαρέβα Μητσοτάκη για την φιλοξενία και την θερμή υποδοχή που τους πρόσφερε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, γράφοντας σε λεζάντα «Θερμές ευχαριστίες στην κα. Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα μας, σήμερα στην Αθήνα, όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου»

Οι δύο κυρίες επέλεξαν για την περίσταση να φορέσουν κοστούμια σε κλασικές γραμμές, μία ιδανική ενδυματολογική επιλογή για την επίσημη συνάντηση τους. Η Φιλίππα Καρσερά, πιο συγκεκριμένα, επένδυσε σε ένα μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα λευκό μπλουζάκι ενώ με την σειρά της η Μαρέβα Μητσοτάκη, φόρεσε ένα μαύρο blazer, το οποίο συνδύασε με καφέ παντελόνι και leopard παπούτσια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση