ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

Harry και Meghan περιμένουν δεύτερο παιδί;

"Το 2020 ευχόμαστε να μας υποδεχτεί με ένα δεύτερο μωρό"

Η φετινή χρονία 2019,  αποχαιρετά με ευχάριστα νέα την βασιλική οικογένεια Harry και Meghan αφού το 2020 πολύ πιθανόν να τους υποδέχτει με ένα δεύτερο μωράκι.

Σύμφωνα με πηγές από το περιοδικό US Weekly αναφέρει πως μοναδική προτεραιότητα, σημασία και ουσία έχει η οικογένεια Meghan, Harry και Archie να μεγαλώσει και να είναι ενωμένη. Είχαν δηλώσει και ευχηθεί σε κοινή τους συνέντευξη ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι και ότι το προσπαθούν για το 2020. Τόνισαν επίσης πως θα ήθελαν να αποκτήσουν “το πολύ δυο παιδιά για να μην επιβαρύνουν περισσότερο τον πλανήτη"...τώρα αυτό για ολόκληρο πρίγκιπα και Δούκισσα δεν ξέρω εάν είναι τόσο σωστό και τιμητικό.

Παρόλα αυτά δεν παραλείπουν να αναφέρουν συνεχώς πόσο πολύ επιθυμούν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί. Ο Harry δεν δίστασε να ρωτήσει την Susie Stringfellow, μητέρα που έτυχε να συζητήσουν, πως είναι να έχεις δύο παιδιά και πως θα αντιδρά το δεύτερο.

Το αίσθημα για απόκτηση δεύτερου παιδιού είναι αμοιβαίο και για τους δύο Meghan και Harry που ανυπομονούν μέχρι την νέα χρονία η οικογένεια τους να μεγαλώσει. Λέτε το δεύτερο παιδί να φέρει την ηρεμία στον κόσμο των social media;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση