ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

H Yumi Nu είναι Ασιάτισσα, plus size μοντέλο και εξώφυλλο στο ''Sports Illustrated''

Το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης

Η Yumi Nu δεν είναι απλά το επόμενο εξώφυλλο του swimsuit issue του περιοδικού ''Sports Illustrated''. Με καταγωγή από την Ιαπωνία, είναι το πρώτο μοντέλο ασιατικής καταγωγής και μάλιστα plus size, που ποζάρει στο εξώφυλλο του διάσημου, ετήσιου τεύχους. Έτσι, το τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου πρόκειται να γράψει ιστορία στην πορεία του περιοδικού, και αποτελεί ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

"Η νεότερη έκδοση του εαυτού μου δε θα πίστευε ποτέ ότι θα αποτελούσα μοντέλο του Sports Illustrated κάποια μέρα. Αυτό μου έχει δώσει τόση αυτοπεποίθηση για να πιστέψω ότι όλα είναι δυνατά για τον καθένα μας. Η κοινωνία μάς βάζει σε τόσα κουτιά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε ή το ποιοι πρέπει να είμαστε, προκειμένου να αξίζουμε'' είπε το μοντέλο μιλώντας στο περιοδικό US Weekly.

H Nu, ωστόσο, δεν είναι μόνο μοντέλο. Μισή Ιαπωνέζα, μισή Ολλανδέζα, ασχολείται με τη μουσική, γράφει τραγούδια και τραγουδάει από τα 12 της χρόνια, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη της σειρά ρούχων, με όνομα ''Blueki'', για plus size γυναίκες.

"Εύχομαι να μπορούσα να θεωρηθώ απλά ένα κανονικό μοντέλο. Ξέρω ότι η βιομηχανία του modeling θα πρέπει να διανύσει ακόμα αρκετό δρόμο, προκειμένου να μην υπάρχουν διαχωρισμοί στα μεγέθη. Ξεκίνησα το modeling το 2009, όταν η βιομηχανία του plus size σχεδόν δεν υπήρχε. Τώρα τα plus size μοντέλα επιτέλους συμπεριλαμβάνονται σε πράγματα, που  ζητούσαμε για χρόνια! Το πρόσφατο κύμα της διαφορετικότητας στα media είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Όμως, ακόμα υπάρχει πρόβλημα στην παρουσίαση Ασιατών και στην εκπροσώπηση από αυτούς.  Το να αλλάξει αυτό και το Sports Illustrated να ενδυναμώσει φωνές σαν τη δική μου ή άλλων Ασιατών, σημαίνει πάρα πολλά για μένα'' συμπληρώνει, μιλώντας για τη σημαντικότητα της φωτογράφισης τώρα που το θέμα της μηδαμινής εκπροσώπησης των Ασιατών στα media γίνεται επιτέλους θέμα προς συζήτηση. 

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yumi Nu 友美 (@_yumi_nu)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση