ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

H viral ατάκα του Ρέμου και το ξέσπασμα στο Twitter

Δεν πάει ο νους σας!

newsroom must

Μιλώντας στην κάμερα του Σουκου Family, o Aντώνης Ρέμος προέβη σε μία δήλωση του, η οποία έσπειρε την οργή στο Twitter, καθώς ο ίδιος μίλησε για "αναγκάστικες" διακοπές λόγω κορωνοΐού.

Συγκεκριμένα, βγήκε στην εκπομπή από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, έχοντας μία απίστευτη θέα για φόντο και έκανε ανέφερε πως βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές» από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν τους αφήνει με τα μέτρα για τον κορονοϊό να δουλέψουν.

Αυτή η δήλωση όμως σε συνδυασμό με την πολυτέλεια εξόργισε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι αφενός κι αυτοί λόγω κάποιων μέτρων δεν μπορούν να δουλέψουν ή έχουν χάσει πολλά χρήματα στην πανδημία του κορωνοϊού και φυσικά δεν παίρνουν τον «μισθό» του Αντώνη Ρέμου και των τραγουδιστών, αφετέρου, δεν μπορούν να κάνουν «αναγκαστικές διακοπές». Πολλοί έγραψαν μάλιστα στο twitter πως έχουν να κάνουν χρόνια διακοπές.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Βασανίζομαι (@basanizomai.gr)

Οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την συγκεκριμένη δήλωση του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα κάποιοι πρότειναν να κάνουν έρανο για να βοηθήσουν τον τραγουδιστή που βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές».

Το βίντεο όπως θα δείτε ξεκινάει με ένα ευφυολόγημα του στυλ «είμαι λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση