ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

H superstar κατηγορήθηκε για κακοποίηση της κόρης της... και το story είναι περίεργο

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως για τους χολιγουντιανούς ακούγονται πολλά… μα πάρα πολλά. Και μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο πάντα μας ενδιαφέρει… κυρίως αν πρόκειται για την κακοποίηση ενός παιδιού του οποίου ο γονέας είναι διάσημος ηθοποιός. Γιατί το λέμε αυτό; Θα σας εξηγήσουμε.

Πρόσφατα, η Jada Pinkett, σύζυγος του ηθοποιού Will Smith, αποκάλυψε πως  πριν λίγα χρόνια  η οικογένεια είχε μπλέξιμο με την αστυνομία αλλά και κοινωνικούς λειτουργούς, αφού η ίδια είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση προς την κόρη της.

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε online μία φωτογραφία της 13χρονης τότε Willow να είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι μαζί με ένα φίλο της ο οποίος τότε ήταν 20 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε ένας χαμός, με το διάσημο ζευγάρι να τίθεται υπό παρακολούθηση από κοινωνικές υπηρεσίες και οι ίδιοι να υποστηρίζουν ότι η κόρη τους μπορεί να κάνει παρέα με όποιον θέλει.

Και μπορεί η ιστορία τότε να μην πήρε τεράστιες εκτάσεις, αφού δεν ανακαλύφθηκε τίποτα, ωστόσο το όλο story είναι ιδιαίτερα περίργο - αν λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται για μια τόσο -φαινομενικά τουλάχιστον- αγαπημένη οικογένεια! 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση