ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

H Reese Witherspoon πετάει ένα παγωτό στη Meryl Streep και γίνεται viral!

Η Reese Witherspoon και η Meryl Streep αυτό τον καιρό βρίσκονται στα γυρίσματα του νέου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς ''Big Little Lies''. 

Αυτό από μόνο του είναι ήδη exciting. Το ότι η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερο κύκλο σήκωσε κύμα ενθουσιασμού και το γεγονός πως η Meryl Streep εντάχθηκε στο καστ μας έκανε όλους να περιμένουμε πώς και πώς για την πρεμιέρα. Μια συγκεκριμένη φωτογραφία από τα γυρίσματα, ήρθε για να κάνει χαμό στο internet ενώ παράλληλα μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία για το τι θα εξελιχτεί η ιστορία. 

H εν λόγω φωτογραφία δείχνει τη Reese Witherspoon να πετάει ένα παγωτό προς την Meryl Streep που απομακρύνεται ανυποψίαστα. Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral και meme μόνο και μόνο για την έκφραση στο πρόσωπο της Witherspoon. 

''To mood μου είναι όπως της Reese Witherspoon που ρίχνει παγωτό στη Meryl Streep'' έλεγε ένα σχόλιο. 

''Η Meryl είναι ο εαυτός της και η Reese είναι όλες οι άλλες ηθοποιοί την περίοδο των βραβεύσεων'' γράφει ένας χρήστης στο Twitter. 

Επίσης το πιο κάτω meme γράφει σαν caption ''Η Meryl αναπνέει'' και δείχνει τη Reese να της ρίχνει όλα τα βραβεία. Γιατί είναι τόσο ταλαντούχα! 

Αλλά το δικό μας αγαπημένο είναι αυτό, και δεν χρειάζεται και εξήγηση. 

Ωστόσο, πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2019 για να δούμε τι συμβαίνει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση