ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

H παραλίγο επίθεση του Tom Cruise σε δημοσιογράφο

«Τρομακτικό» χωρίς καν να βάζει τις φωνές χαρακτήρισαν τον ηθοποιό

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο Tom Cruise έχει όλα τα φώτα και την προσοχή στραμμένα πάνω του το τελευταίο διάστημα μετά τη μεγάλη και πολυαναμενόμενη επιστροφή της ταινίας «Top Gun».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Μετά από 17 χρόνια ανέσυραν στην επιφάνεια μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στον δημοσιογράφο Peter Overton στην εκπομπή του «60 minutes» και στην οποία φάνηκε να ενοχλείται αρκετά ο ηθοποιός λόγω μιας ερώτησης σχετικά με την πρώην γυναίκα του, Nicole Kidman για το αν είναι η αγάπη της ζωής του. 

Στην ερώτηση αυτή ο ηθοποιός τον ρώτησε πίσω για το πώς απαντάει σε μια τέτοια ερώτηση με τον δημοσιογράφο να λέει πως θα ήθελε ο Tom Cruise να του απαντήσει περιγράφοντάς του το είδος της σχέσης του με τη Nicole Kidman. Εκείνη τη στιγμή ο Tom Cruise του είπε:

«Αυτή τη στιγμή ξεπερνάς τα όρια, και το γνωρίζεις πολύ καλά».

«Φαντάζομαι πως αυτές τις ερωτήσεις θα ήθελε να τις κάνει ο κόσμος», συνέχισε ο δημοσιογράφος και τότε ήταν που ο ηθοποιός πήρε «φωτιά» λέγοντάς του το εξής: 

«Peter, εσύ θέλεις να ξέρεις. Ανάλαβε τη δική σου ευθύνη, εσύ θέλεις να το μάθεις. Πρέπει να συμμορφωθείς».

Η συνέντευξη έληξε με τον Peter Ovarton να απολογείται στον Tom Cruise και τόσα χρόνια μετά οι τηλεθεατές να χαρακτηρίζουν τον ηθοποιό τρομακτικό χωρίς καν να χρειαστεί να βάλει τις φωνές. 

Δείτε την εν λόγω συνέντευξη που είχε παραχωρήσει o Tom Cruise στον Peter Ovarton:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση