ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

H Νόνη και η Σόλια Κυπριανού ποζάρουν μαζί για καλό σκοπό και είναι super chic

Δείτε την φωτογραφία

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο Marina Breeze Lounge στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ημερολογίου του οργανισμού ΚΥΦΑ, το οποίο αποτελεί πραγματικότητα με πρωτοβουλία του hair stylist Στράτου Δημητρίου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στην εκδήλωση είδαμε να δίνουν "το παρών" τους αρκετά πρόσωπα από την επιχειρηματική και κοσμική ζωή του νησιού μας, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αρκετές πετυχημένες κυρίες πόζαραν για καλό σκοπό.

Πέρα από την Κάτια και την Ελίνα Θοεδότου που πόζαραν για τον μήνα Φεβρουάριο, δύο ακόμη εντυπωσιακές και δυναμικές κυρίες πρωταγωνίστησαν στο ημερολόγιο. Ο λόγος για την Νόνη Κυπριανού και την κόρη της, Σόλια Κυπριανού.

Οι δύο γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, πόζαραν για τον μήνα Ιούνιο και ήταν ιδιαίτερα σικάτες, φορώντας κουστούμια. Από πλευράς της, η Νόνη Κυπριανού εντυπωσίασε φορώντας ένα μοντέρνο λευκό κουστούμι το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και η Νόνη Κυπριανού, πραγματοποίησε μια εξίσου όμορφη εμφάνιση με μαύρο suit και λευκές γόβες.

Να θυμίσουμε το Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι το πρώτο αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο στην Κύπρο, που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS , των οικογενειών και των συντρόφων τους. Παράλληλα βασική προτεραιότητα του οργανισμού, είναι η πρόληψη της εξάπλωσης της HIV λοίμωξης, αλλά και η καταπολέμηση των προκαταλήψεων και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου γύρω από το τα θέματα που αφορούν την hiv λοίμωξη στην Κύπρο.. Οι υπηρεσίες του Κ.Υ.Φ.Α παρέχονται δωρεάν, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την θρησκεία ή την εθνικότητά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση