ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

H νέα ''επίθεση'' της Jessica Mulroney στην Meghan Markle

Η πρώην έμπιστη φίλη της Meghan Markle αποκαλύπτει αρκετά για την ζωή της.

newsroom must

Λίγο πολύ όλοι έχουμε διαβάσει δημοσιεύματα που θέλουν τις κολλητές φίλες Jessica Mulroney και Meghan Markle να μην είναι και τόσο κοντά πλεόν εξαιτίας της εμπλοκής της Jessica σε ρατσιστικό σκάνδαλο κατά της influencer και επιχειρηματία Sasha Exeter.

Συγκεκριμένα η η Sasha Exeter αποκάλυψε δημόσια ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της από τη Mulroney και μάλιστα, κατά την απειλή χρησιμοποίησε την ανωτερότητά της ως λευκή. Τώρα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτό είναι κάτι το οποίο δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Meghan με αποτέλεσμα οι δύο κολλητές φίλες να απομακρυνθούν.

Σε νέα ανάρτηση της ρίχνει έμμεσα τα πυρά της στην Meghan Markle, μία ανάρτηση, η οποία δεν υπάρχει πια διότι πολύ γρήγορα κατάλαβε το λάθος της και την έσβησε αλλά με την δύναμη του screenshot όλα μένουν.

Ειδικότερα, η Jessica Mulroney έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Έχω μιλήσει για την ψυχική ασθένεια χρόνια πριν όπως και το να είναι κανείς σκληρά εργαζόμενος όμως ποτέ δεν πίστευα πως θα περνούσα αυτή την έντονη θεραπεία με αυτό τον τρόπο όπως φέτος. Δεν κατηγορώ κανέναν, κάθε παρέα που με έσβησε χωρίς καμία έρευνα ή αυτό που ο Τύπος με έβαλε να περάσω.

Απλά δουλεύω με τον εαυτό μου. Όλος ο πόνος είναι πια στο παρελθόν. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους followers μου, οι οποίοι με αγάπησαν και με στήριξαν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Μπορεί να είναι μοναχικό το να έχεις τον κόσμο εναντίον σου, φίλους που πήραν απόσταση από εσένα και να μην ρωτούν καν πώς είσαι. Όμως ευτυχώς, βρίσκεις τα πράγματα που πραγματικά αξίζουν". 

Αναφερόμενη προφανώς στην Meghan Markle, η οποία απομακρύνθηκε από την φίλη της όταν έμαθε για το ρατσιστικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν η Jessica, κι εδώ η ίδια αναφέρει άτομα που απομακρύνθηκαν χωρίς να κάνουν έρευνα για το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση