ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

H Meghan Markle σκέφτεται να ακολουθήσει πολιτική καριέρα;

Δείτε εδώ

Ζωή Τουτουντζίδου

Η παραίτηση των Sussexes από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έχει δημιουργήσει μια σειρά συζητήσεων σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους του ζευγαριού. Οι δυο τους ασχολούνται ενεργά με φιλανθρωπικές αλλά και περιβαλλοντικές οργανώσεις, μη διστάζοντας μάλιστα να εκφράσουν αρκετές φορές την άποψη τους για κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα. Με τελευταίο το γράμμα της δούκισσας Markle, στο κογκρέσο για τι άδειες μητρότητας.

Με την Markle να χαρακτηρίζει την πράξη της ως ανθρωπιστική δράση και όχι πολιτική, ενώ οι φήμες που την θέλουν να σχεδιάζει ήδη να αναλάβει ένα πολιτικό ρόλο στο μέλλον έχουν ήδη φουντώσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της της Express UΚ, «ίσως ήδη έχει βάλει στο μάτι την καρέκλα κάποιου μέσα στο αμερικανικό κονγκρέσο».

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Queen Mary, Richard Johnson στο ένθετο αυτό ανάφερε «Εάν η Meghan θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των celebrities που ασχολούνται με την πολιτική τότε αυτή η θέση θα ήταν πολύ γοητευτική για εκείνη». Με την εφημερίδα όχι μόνο να παροτρύνει αλλά και να υποστηρίζει φανερά την Markle, σε μια τέτοια κίνηση, αναφέροντας «το ότι είναι αυτή που είναι, θα ξεκινούσε την καμπάνια με καλές βάσεις, με την αναγνωσιμότητα του ονόματός της αλλά και τα χρήματα που θα μπορούσε να εξασφαλίσει για την καμπάνια»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X