ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

H μεγάλη διαμάχη μεταξύ της Ford και της Ferrari γίνεται ταινία!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την ταινία ''Ford v Ferrari'' και προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη ματιά στην ιστορία της ταινίας. Πρόκειται για τη μεγάλη διαμάχη μεταξύ των δύο κατασκευαστών αυτοκινήτων, μια αποτυχημένη προσπάθεια εξαγοράς της Ferrari από τη Ford και την απόφαση και τις ατέλειωτες προσπάθειες της Ford να ''χτυπήσει'' τη Ferrari με ένα καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο. 

Θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αλλά δες πρώτα το τρέιλερ. 

Η ταινία ακολουθεί την εκκεντρική ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών με αρχηγό τον οραματιστή Carroll Shelby και τον Βρετανό οδηγό του, Ken Miles, που επιστρατευόνται από τον Henry Ford II και τον Lee Iacocca με αποστολή να φτιάξουν το Ford GT40, ;ένα νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο με προοπτική να νικήσει τη θρυλική αγωνιστική ομάδα της Ferrari στον αγώνα 24 Hours of Le Mans το 1966 στη Γαλλία. 

Το 1963 η Ford Motor Company πλησίασε τον Enzo Ferrari με σκοπό να εξαγοράσει την Ferrari. Η συμφωνία διαλύθηκε όταν ο Enzo αντιλήφθηκε πως περιλάμβανε και την αγορά της Scuderia Ferrari, του τμήματος της Ferraari που ασχολείται εξολοκλήρου με αγώνες ταχύτητας και που κέρδιζε το 24 Hours of Le Mans για πέντε συνεχόμενα έτη από το 1960 μέχρι το 1965. Αναστατωμένος από τη διάλυση της συμφωνίας, ο Henry Ford II ζήτησε την κατασκευή ενός αυτοκινήτου που θα υπερτερούσε. Πρωταγωνιστούν ο Matt Damon και ο Christian Bale ως Carroll Shelby και Ken Miles αντίστοιχα, με τον Remo Girone και τον Tracy letts ως Enzo Ferrari και Henry Ford II. 

Απ' ό,τι φαίνεται, η ταινία θα αγαπηθεί από τους λάτρεις του είδους, και θεωρείται ήδη η καλύτερη βιογραφική ταινία με αγωνιστικά αυτοκίνητα μετά το ''Rush'' του 2013.  

Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 13 Νοεμβρίου, ενώ εκτός Αμερικής μπορεί να τη συναντήσεις με τον τίτλο ''Le Mans '66'')

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ford  |  ferrari  |  ford v ferrari  |  matt damon  |  christian bale  |  ταινία  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X