ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

H Kamala Harris κάνει jogging και οι bodyguards προσπαθούν να την... προλάβουν!

Το απολαυστικό βίντεο με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Bobby Tran (ένας απλός Instagrammer) πήγε για τρέξιμο στο Lincoln Memorial μαζί με την σύντροφό του, για να δουν από κοντά το πορτρέτο της Kamala Harris. Κατέληξαν όμως, εκτός από το πορτρέτο, να συναντούν και την ίδια που εκείνη την ώρα έκαν jogging πάνω - κάτω τις σκάλες, μαζί με τον σύζυγό της, Doug Emhoff.

''Γυρίσαμε και την είδαμε να τρέχει στα σκαλιά και να είναι ένα με την κοινότητα. Καθώς πλησιάζαμε, παρατήρησα επίσης κάποιον που έμοιαζε με τον Doug Emhoff. Όταν επέστρεψα σπίτι αργότερα και κοίταξα το βίντεο, παρατήρησα τον σύζυγό της στην κορυφή της σκάλας, που είχε σταματήσει για να την χαιρετήσει ενώ εκείνη τελείωνε το τρέξιμό της. Σκέφτηκα πως ήταν πολύ ωραίο να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον εκεί έξω''.

To Twitter φυσικά ενθουσιάστηκε με το βίντεο, που μέχρι στιγμής μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια views. Αυτό όμως που λατρέψαμε τόσο εμείς όσο και ο Twitterόκοσμος πέραν από την χαριτωμένη ιστορία, είναι πως μαζί με την Harris φαίνεται να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες και οι άντρες ασφαλείας της αλλά αυτοί δεν φορούσαν αθλητικά όπως η Αντιπρόεδρος αλλά κοστούμια, και απ' ό,τι βλέπουμε μάλλον δεν μπορούσαν εύκολα να κρατήσουν τον ρυθμό τους, ακολουθώντας την.

Δείτε το viral βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kamala harris  |  viral  |  doug emhoff  |  twitter  |  instagram  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση