ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

H Dakota Johnson έδωσε δημόσια τον αριθμό της και θέλει να την πάρετε τηλέφωνο

Δέσποινα Άσπρου

Η Dakota Johnson, αν και νεαρή σε ηλικία έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood. Ναι μιλάμε για το κορίτσι που έγινε κυρίως γνωστό μέσα από τον ρόλο της στην ταινία “Fifty Shades of Grey”.

H Dakota ωστόσο δεν είναι απλώς η “Anastasia Steele”… είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα δυναμική. Εκμεταλλευόμενη λοιπόν την δύναμη που της δίνει η δημοσιότητα, η ίδια αποφάσισε να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν βιώσει σεξουαλική επίθεση με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τι είναι αυτό που έκανε;

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του Global Citizen Festival στη Νέα Υόρκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλήσω, προτιμώ να ακούσω. Ενδιαφέρομαι για αυτό που έχετε εσείς να πείτε και θέλω εσείς, οι γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πείτε την ιστορία σας. Αυτός είναι ο αριθμός του τηλεφώνου μου», είπε δείχνοντας την οθόνη πίσω της στην οποία φαινόταν ο αριθμός. «Θέλω να μου αφήσετε ένα μήνυμα με την ιστορία σας και αυτό που έχετε περάσει. Αν δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν πειράζει, έχουμε ομάδα για αυτό, θα το μεταφράσουμε. Κι αν απειλήσετε ότι θα με βλάψετε, έχουμε ομάδα και για αυτό», συνέχισε.

Αν και εμείς δεν ξέρουμε αν ο εν λόγω αριθμός είναι ο προσωπικός της, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κίνηση της αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς η ίδια δίνει φωνή σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. 

Δες το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X