ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

H Chrissy Teigen επέστρεψε στο Twitter και εξηγεί γιατί

Επέστρεψε σχεδόν ένα μήνα μετά

newsroom must

Λίγο κράτησε η αποχή της Chrissy Teigen από το Twitter. Το μοντέλο είχε εξεληχτεί σε αγαπημένη μορφή στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, με καυστικό σχολιασμό για κοινωνικά αλλά και πολιτικά θέματα και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρολ που κάνει κυρίως στον σύζυγό της, John Legend. 

Πριν περίπου ένα μήνα αποφάσισε να αποσυρθεί από το Twitter λόγω των αρνητικών σχολίων που είχε δεχτεί ανά καιρούς αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Η Teigen επέστρεψε στην πλατφόρμα που τόσο αγαπά, και με μια σειρά από tweets εξήγησε τους λόγους. 

''Τελικά είναι απαίσιο να σιωπάς τον εαυτό σου και να μην απολαμβάνεις γέλια σε διάσπαρτες στιγμές της ημέρες και να χάνεις 2 χιλιάδες φίλους ξαφνικά. Επιλέγω να δέχομαι τα αρνητικά μαζί με τα θετικά'' έγραψε στα πρώτα της tweets ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία της στην πισίνα με τον γιο της, Miles, γράφοντας ''Εγώ, σαν σκέφτομαι πως να ευχαριστήσω τους άντρες του Twitter''. 

Όταν είχε αποφασίσει να αποσυνδεθεί από το Twitter, εξήγησε πως τα αρνητικά σχόλια άρχισαν να την επηρεάζουν περισσότερο από τα θετικά:

''Είναι ώρα να πω αντίο. Δεν με επηρεάζει θετικά όσο με επηρεάζει αρνητικά, και νομίζω τότε είναι στιγμή να το αναγνωρίσω. Ο στόχος ζωής μου είναι να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Ο πόνος που νιώθω όταν δεν το κάνω είναι υπερβολικός για μένα. [...] Για χρόνια δέχομαι μικρές μπουνιές που, σ' αυτό το σημείο, είμαι ειλικρινά πληγωμένη. Έκανα τα λάθη μου ανά τα χρόνια και μπροστά από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και τα αναγνώρισα. Έμαθα πάρα πολλά εδώ. Ένα πράγμα όμως που δεν έχω μάθει είναι το πώς να μπλοκάρω τον αρνητισμό''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
chrissy teigen  |  twitter  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση