ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

H chic εμφάνιση της Meghan & η τρυφερή δήλωση του Harry που θα συζητηθεί

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η ομιλία που έδωσε ο Δούκας του Sussex για τη Διεθνή Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ λόγω της ομιλίας που έδωσε ο Δούκας του Sussex για τη Διεθνή Ημέρα Nelson Mandela. 

Όταν οι Sussexes κατέφθασαν στα Ηνωμένα Έθνη, ο πρίγκιπας Harry κρατούσε το χέρι της συζύγου του και ηθοποιού, Meghan Markle ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για τις αμβλώσεις οι οποίες μόλις προσφάτως απαγορέυτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής λέγοντας πως πρόκειται μια παγκόσμια «επίθεση» στην ελευθερία και τη δημοκρατία. 

Ακολούθως, έκανε λόγο και για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana καθώς αναφέρθηκε σε μια φωτογραφία της με τον Nelson Mandela που χρονολογείται από το 1997 για την οποία είπε το εξής:

«Όταν κοίταξα τη φωτογραφία αμέσως είδα τη χαρά στο πρόσωπο της μητέρας μου. Η απόλυτη χαρά του να είσαι με μια άλλη ψυχή που είναι τόσο πιστή στην υπηρεσία της ανθρωπότητας».

Παράλληλα, δήλωσε πως στα μάτια της Meghan Markle βρήκε την αδελφή ψυχή του ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex η οποία συνόδευσε απλώς τον σύζυγό της στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. 

Σχόλια έγιναν και για την κοινωνική θέση του πρίγκιπα ο οποίος ναι μεν μιλάει για την κλιματική αλλαγή και τα συνταγματικά δικαιώματα αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ιδιωτικά αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους στο εξωτερικό. 

Δείτε πιο κάτω την ομιλία του:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση