ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

H απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Λασκαράκη

Το θέμα παίρνει διαστάσεις

newsroom must

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογενειακή σκυλίτσα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου γέννησε, με την ηθοποιό να ανεβάζει μια φωτογραφία στα social media, με την ίδια να κρατάει αγκαλιά δυο γλυκύτατα κουταβάκια.

Τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε το εν λόγω post ήταν πολλά, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν το γεγονός ότι το σκυλάκι της ηθοποιού γέννησε και δεν ήταν στειρωμένο και της τόνιζαν πως υπάρχουν τόσα αδέσποτα που ψάχνουν ένα φιλόξενο σπιτάκι.

Θέση ωστόσο σε αυτόν τον σάλο, που έγινε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, πήρε ο σύζυγός της, Λευτέρης, απαντώντας τα εξής:

Μία ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη με τα σκυλάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη σχολίασαν την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη με αφορμή το ότι δημοσιοποιεί τη γέννα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@vasolaskaraki)

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε. 

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου. Ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν έχω κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα (ένα αδέσποτο που βρήκαμε, περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά την στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση! 

Τώρα βέβαια μετά από αυτή την απρόβλεπτη εγκυμοσύνη που προέκυψε επειδή το σκυλί μας η Ρόζα άνοιξε με τη βοήθεια του άλλου σκυλιού που έχουμε στην Κρήτη μια καγκελόπορτα ηλεκτρική και προέκυψε η εγκυμοσύνη με ένα αδέσποτο που υπάρχει στην περιοχή μας και που περίμενε απ’ έξω όπως είδαμε μετά από πολλές μέρες από τις κάμερες του σπιτιού μας στην Κρήτη όταν συνειδητοποιήσαμε ότι έχει μείνει έγκυος η Ρόζα. Ε ναι τώρα θα του κάνω στείρωση γιατί δεν θέλω να ξανά ταλαιπωρηθεί. Και όχι δεν θα κάνω ευθανασία όπως προτείνετε οι φιλόζωοι στα κουτάβια! Η γυναίκα μου που κατηγορείτε συμφώνησε να τα κρατήσουμε όλα από την στιγμή που φέρουμε ευθύνη που συνέβη μια απρόσμενη εγκυμοσύνη και την ευθύνη φυσικά κει έχω εγώ αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσαν να ανοίξουν μόνα τους μια γκαραζόπορτα. Παρ’ όλα αυτά επειδή σας “ενδιαφέρει” βρέθηκαν άνθρωποι από το οικογενειακό μας και φιλικό μας περιβάλλον που θα υιοθετήσουν κάποια από τα κουτάβια που ούτε πουλάμε φυσικά και θα τα υιοθετήσουν με όλη την νόμιμη διαδικασία δηλαδή τσιπάκι καταγραφή των στοιχείων τους κτλ την οποία διαδικασία έχει αναλάβει η κτηνίατρος μας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση